© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
10 grunner til å skaffe seg kredittkort
Det er ingen problem å komme med gode grunner til at man bør eie et kredittkort. Det bør nemlig alle som er over 18 år ha, selv om du har full kontroll på økonomien!

  1. Reiseforsikring: Hvis du betaler minst halve reisen med et kredittkort så blir du og reisefølget ditt automatisk forsikret under hele turen. Det er kun de beste kortene som har reiseforsikring inkludert, og vilkårene vil variere.

  1. En pengereserve: Dukker det opp noe uventet som man er nødt til å betale for der og da, mens lønningen fortsatt er et par uker unna, så er det veldig greit å ha en "gratis" pengereserve.

  1. Det er gratis å bruke: Så lenge du betaler tilbake utnyttet kreditt innen de rentefrie dagene har utløpt (vanligvis rundt 50 dager), så koster det deg ingenting å eie eller bruke et kredittkort.

  1. Bonuser: Mange kredittkort belønner deg som bruker det. Det skjer hver gang du drar kortet, så får du penger tilbake, for eksempel 2% hos alle matvarebutikker, eller når du fyller bensin. Her kan du tjene flere tusenlapper i året på å handle!

  1. Sikkerhet: Blir du utsatt for svindel med et kredittkort har du langt flere betingelser enn ved et vanlig bankkort. Samtidig unngår du at bankkontoen blir tømt, og du kommer ikke til å tape noen penger på det. Rettighetene er også stor ved internettbestillinger.

  1. Avbestillingsforsikring: Når du kjøper flybilletter og lignende prøver ofte selskapene å selge med deg en avbestillingsforsikring på noen hundrelapper. Flere kredittkort har dette inkludert, slik at du kan avbestille reisen kostnadsfritt dersom noe skulle oppstå.

  1. Universalt: De fleste kredittkortene er tilknyttet MasterCard- eller Visa-nettverkene, slik at du kan betale med de over hele verden, og på alle mulige nettbutikker.

  1. Gebyrfritt: Alle kredittkort er gratis i bruk, men mange krever gebyrer på uttak. Enkelte er dog helt gebyrfrie, også i utlandet, slik at du kan gjøre så mange uttak du vil uten å betale noe ekstra.

  1. Støtt en god sak: Noen kredittkort gir penger til en god sak, for eksempel Røde Kors hver gang du drar det.

  1. To kort: Hvis du mister bankkortet ditt har du alltid et kort i reserve slik at du slipper å vente til banken har sendt deg et nytt i posten.
Kredittkort
Kredittkort På Nett
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook