© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Aldersgrenser på kredittkort
Å skaffe seg et kredittkort i 2022 er ingen vanskelig sak - så lenge man er gammel nok. Dette er egentlig det eneste kravet som bankene henger seg opp i, ettersom det rett og slett ikke er lovlig med kredittkort når man er under 18 år.

Derfor er myndigheten aldersgrensen for kredittkort, selv om enkelte banker også krever at du har blitt noen år eldre enn det igjen.

Utover aldersgrensen er det ingen kompliserte krav for å søke om kredittkort. Til og med de fleste studenter får innvilget sine søknader, til tross for at dette kanskje er den folkegruppen som har minst å rutte med.

Har du dog betalingsanmerkninger eller inkassosaker i navnet ditt, så kan det hende at du får avslag hos Danskebank.no.

Noen krever at du er enda eldre
Selv om 18 år er den "gyldige alder", så har noen banker spesielle kredittkort som krever at du er enda litt eldre. Akkurat hvorfor bankene gjør dette er vanskelig å si, ettersom disse kortene ikke tilbyr noe ekstraordinært utover det som er vanlig.

Det vi kan anta er at man ønsker å forbeholde disse kortene eksklusive, slik at man må være minst 20 eller 23 år for å få tilgang til de.

Uansett alder eller ei, så er det ikke dette som er avhengig av hvor godt skikket man er til å bruke beste-kredittkort.no/kredittkort-pa-dagen. Så lenge du betaler for deg i tide og handler med omhu, så burde et kredittkort nærmest være allemannseie.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Aldersgrenser på kredittkort