© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort artikkelarkiv
Her har vi listet arkiverte kredittkort artikler fra vår nettside og våre samarbeidspartnere! Mange av kredittkort tilbudene som du finner i dette nyhetsarkivet er ikke gyldig lengre.

>> vil du skrive artikler for oss?- Kontakt oss!

Kredittkort Artikler
Kredittkort for kjøp av julegaver
Julegavehandelen blir kostbar for de aller fleste, og det finnes flere måter man kan spare noen kroner på. Det de aller færreste vet er at det kan lønne seg å bruke ...
10 grunner til å skaffe seg kredittkort
Det er ingen problem å komme med gode grunner til at man bør eie et kredittkort. Det bør nemlig alle som er over 18 år ha, selv om du har full kontroll på økonomien!
Forskjellen på kredittkort og forbrukslån
Et kredittkort og et forbrukslån har tilsynelatende mange ting til felles, men hvis man setter seg nærmere inn i begge begrepene så vil forskjellene være så store ..
Kredittkort med lav rente
Du skal ha deg nytt kredittkort, men hvorfor ta til takke med et dyrt et? Bruk litt tid på å sammenligne de ulike kortene, og du vil raskt se hvor store forskjeller det er..
Unngå nettsvindel
Netthandelen vokser for hvert eneste år, og nordmenn legger igjen flere millioner kroner daglig ved å bruke kreditt- og bankkort på nettet. Men hvilket kort skal du ...
Søke om kredittkort
Å skaffe seg et kredittkort i 2014 er ingen vanskelig prosess - det krever rett og slett noen minutter av tiden din der du fyller ut en søknad med dine personalia.
Kredittkort med kjøpsforsikring
Det er flere gode grunner til å eie et kredittkort, men kanskje langt flere grunner til å bruke det. Mange nordmenn har skjønt at man kan få en gratis reiseforsikring når ..
Bruksområder for kredittkort
Mange mener at de har såpass kontroll over økonomien sin at de ikke behøver et kredittkort, men vi skal i denne artikkelen prøve å motbevise denne påstanden.
Slik førte kredittkort til Luksusfellen
Luksusfellen er et kjent TV3-program, der kanalens økonomieksperter hjelper vanlige nordmenn som har havnet i pengenød.
Kredittkort eller bankkort?
De fleste nordmenn har både et bankkort og et kredittkort, men sistnevnte er hos mange kun brukt i spesielle situasjoner. Dagligdagse innkjøp blir ...
Fyll tanken med et kredittkort
Drivstoff og kredittkort er som hånd i hanske - dette er to ting du bør kombinere. For mens flesteparten av nordmenn velger å fylle tanken ved å bruke et vanlig bankkort ..
Slik velger du riktig kredittkort
Et kredittkort er ikke lengre bare et kredittkort, men noe som kan gjøre din økonomisk hverdag langt enklere. Det blir stadig større forskjeller mellom de ulike ...
SpareBank1 bytter kredittkort-leverandør
En av Norges største banker, SpareBank1-kjeden, har i flere år benyttet det gigantiske kortselskapet EnterCard som leverandør av sine kredittkort.
Beste kredittkort i Norge
Når man skal gå til anskaffelse av et kredittkort har man mange muligheter. Dagens marked kan tilby et vell av forskjellige kort som alle har ulike fordeler, rabatter og priser ..
Kjøpe møbler med kredittkort?
Et kredittkort har mange bruksområder, men de fleste nordmenn bruker de til å betale reiser eller for å gjøre større innkjøp der saldoen på den vanlige bankkontoen kanskje ikke holder.
Kredittkort på nett
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Følg oss på facebook
365Direkte MasterCard