© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Beste kredittkort for bedrifter
Er du på jakt etter et kredittkort til din bedrift, så finnes det mange ulike alternativer der ute. Forskjellene på kredittkort rettet mot privatmarkedet sammenlignet med bedriftsmarkedet er mange.

Disse kortene har ofte en veldig sjenerøs kredittgrense, de har belønningsprogrammer, utgiftsrapporter, mulighet for flere brukere på samme kort og ofte redusert rente på kjøp.

Grunnen til at din bedrift trenger et kredittkort kan være mange. Noen mindre bedrifter har kanskje ikke kapitalen til å gjøre de største innkjøpene fra starten av, og trenger derfor kredittkort.

Andre bedrifter gir ut slike kredittkort til ansatte som har utgifter i forbindelse med jobb. ER du en bedriftseier er dette også en god mulighet til å kontrollere utgiftene ansatte har i forbindelse med reise.

Med gode og detaljerte utgiftsrapporter er det lett å holde kontroll på hva utgiftene går til.

Et av de beste kredittkort for bedrifter er American Express Business Gold Card. Dette er også blant de mest brukte kortene i hele verden. American Express er mer et belastningskort enn et rent kredittkort. Det vil si at balansen på konto må betales her måned.

En av fordelene med American Express er at bedriften, i tillegg til mye annet, mottar belønningspoeng på all bruk som skjer med kortet. En annen fordel er at det ikke har en årsavgift det første året.

Utover dette er det faktum at American Express er et debetkort, ikke kredittkort, svært gunstig for mange. Det vil si at man ikke har renter eller avgifter på bruk, så lenge kontoen balanseres hver måned.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Beste kredittkort for bedrifter