© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Betale med kredittkort via mobilen
Mens mange spår at mobiltelefonen er den endelige arvtakeren til både kredittkortene og bankkortene, så tror andre selskaper på andre løsninger.

Faktisk så har et svensk selskap med navn iZettle utviklet en liten tilleggsdings til mobiltelefonen din som gjør at du kan ta kortbetalinger med telefonen.

Dingsen passer til iPhone og iPad, og kobles enkelt til via strømuttaket. Den fungerer som en hvilken som helst annen betalingsterminal, og kan følgelig brukes når du selv ønsker at noen andre skal bruke sitt kredittkort til å betale deg.

De drar simpelthen kortet i terminalen, og pengene overføres til den konto som du har programmert inn i applikasjonen. På denne måten kan man enkelt skvære opp seg imellom dersom den ene personen her lagt ut for en middag eller et kinobesøk.

Produktet skal være godkjent av store selskaper som MasterCard og VISA, og vil følgelig gjøre betaling med kredittkort via mobil svært enkelt.

Det er også en gunstig løsning dersom du behøver å sette inn penger på kontoen din via et kredittkort. Det er svært effektivt, og det forekommer få eller ingen gebyrer.

Produktet heter altså iZettle og kommer nok til å ankomme det norske markedet snarlig.

Her kan du lese om å Kjøpe Bitcoin
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Betale med kredittkort via mobilen