© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Bruk kredittkort smart når du handler elektronikk og lyskilder på nett
I dag dominerer LED belysning i de aller fleste sammenhenger. Denne type lyskilder er både strømgjerrige og fleksible, og det er ikke uten grunn at mange butikker har byttet ut sine gammeldagse lys rør.

Hvis du vil gjøre et ekstra godt kjøp, kan det være smart å kjøpe din nye LED lampe eller lyskilde på nett. Når du i tillegg bruker kredittkort fornuftig når du handler på https://www.lampedirekte.no/, vil du spare noen ekstra kroner.

Dra nytte av rabatter og cashback
Som dreven bruker av kredittkort er det smart å alltid holde øynene åpne etter rabatter og cashback som er tilgjengelig. Når du kjøper LED på nett kan du bruke et kredittkort som gir deg noen form for bonuspoeng eller cashback.

Velg et kredittkort som gir deg en fordel som du faktisk vil benytte deg av, det tilpasser du selvfølgelig til hvorvidt du for eksempel vil ha bonuspoeng på fly eller cashback direkte på kredittkortregningen.

I noen tilfeller kan det også være at kredittkort tilbyr noen ekstra rabatter. Følg med på disse, så kan det være at du gjør et ekstra godt kjøp når du kjøper til riktig tid.

Spar ekstra penger med den rentefrie perioden
Tilnærmet alle kredittkort har en rentefri periode. Det er vanlig at alle kjøp i en gitt måned faktureres for eksempel den 15. i påfølgende måned.

I perioden mellom kjøpsdatoen og forfallsdatoen til fakturaen vil kreditten være rentefri, men det er forutsatt at du betaler regningen til forfall.

Særlig i forbindelse med litt større innkjøp, som for eksempel et oppussingsprosjekt der kjøp av LED bare er en liten del, vil den rentefrie perioden kunne være svært nyttig.

Det er i praksis kostnadsfri kreditt, som kan gi deg bedre likviditet i en periode der økonomien kanskje er litt anstrengt.

Likevel er det viktig å igjen understryke betaling til forfall, ellers går vinningen opp i spinningen.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook