Bruk kredittkortet i ferien
Det er flere gode grunner til at du bør la det vanlige bankkortet ligge og heller bruke et kredittkort når du er på ferie. Vi oppsummerer med de tre viktigste.

Sikkerhet og gebyrer
Hvis du drar kredittkortet så er det kun benyttet kreditt som blir brukt, og du mister ingen penger. Dette har mye å si hvis du blir svindlet.

Er det en vanlig bankkonto så blir den tømt, men du har langt større rettigheter hvis det var et kredittkort på nett som ble trukket fra. Sikkerheten er altså mye større, samtidig som flere kredittkort ikke har gebyrer på uttak.

I praksis betyr det at du kan gjøre så mange uttak du vil i minibank uten å måtte tenke på gebyrer.

Å ha flere kort
Kanskje oppdager du at bankkortet (debetkortet) ikke fungerer, enten det har blitt avmagnetisert eller kanskje mister du det. Da står du plutselig på bar bakke og en ferie uten penger høres iallefall for oss ut som en kjip situasjon.

Med et kredittkort i bakhånd har du alltid da en reservekilde, så kan du bare betale tilbake utnyttet kreditt når ferien er over. Husk isåfall å sperr bankkortet ditt slik at uvedkommende ikke får brukt det!

Reiseforsikring inkludert
De beste kredittkortene på markedet har reiseforsikring inkludert. Det betyr at du får dekket sykehusopphold, tap av dyre eiendeler og så videre.

Viktigheten av å ha reiseforsikring når du er ute og farter kan ikke påpekes nok - det er galskap å reise uten! Derfor er det også veldig greit å bruke kredittkortet til å betale minst halvparten av reisen, for da er du forsikret.

Vilkårene for hvor mye du er forsikret for vil variere mye fra tilbyder til tilbyder, så her er det viktig å sette seg inn i betingelsene. Enkelte forsikringer dekker bare innehaveren av kortet, mens andre strekker seg til å dekke hele reisefølget. På denne måten kan du samlet spare opp til flere tusen kroner i året bare ved å bruke kortet til betaling.

Kredittkort i ferien
© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Bruk kredittkortet i ferien