© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Bruksområder for kredittkort
Mange mener at de har såpass kontroll over økonomien sin at de ikke behøver et kredittkort, men vi skal i denne artikkelen prøve å motbevise denne påstanden.

Et kredittkort er nemlig gratis å bruke, og kan gi langt flere fordeler enn ulemper dersom man bruker det på riktig måte.

Se for eksempel for deg at dere er en stor gjeng som skal tilbringe en langhelg på hyttetur sammen. Alle skal spise felles måltid, bruke de samme fellesproduktene og så videre.

I stedet for at man lager kaos i butikken eller at en blir nødt til å tømme bankkontoen sin for å legge ut, så kan et kredittkort være en enkel løsning. Du samler simpelthen inn pengene senere, og deretter gjør opp for deg med banken din.

Videre er et kredittkort også ekstremt gunstig for større innkjøp i hjemmet, som ny flatskjerm, fotoprodukter eller sofa til stuen, eller noe på kjøkkenet.

Såpass store kostnader kan være greie å dekke med kredittkortet, før man overfører penger fra flere kontoer i etterkant. Det samme gjelder for reise, der man kan betale reisen for hele reisefølget slik at samtlige blir forsikret, for å deretter samle inn pengene etterskuddsvis.

Et kredittkort er også en vanvittig bra pengereserve dersom noe uforutsett skulle skje, enten du befinner deg her hjemme eller i utlandet.

Mister du bankkortet eller blir utsatt for svindel, så kommer du garantert til å takke oss for at vi overtalte deg til å skaffe deg et kredittkort. Så lenge du er over 18 år har du ingen unnskyldning!


Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Bruksområder for kredittkort