© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Hvorfor du bør bygge din egen PC
Gaming er i vinden som aldri før, og det sier ganske mye med tanke på at barn og ungdom har spilt videospill i over 20 år nå. Men med fremveksten av e-sport og generell online gaming må til og med de mest skeptiske av oss innrømme at gaming har kommet for å bli.

Det er heller ikke så rart, med tanke på at man kan tjene ekte penger på å være en god spiller, i spill som Fortnite eller FIFA. Disse spillene kan man jo spille på konsoll, men om du vil ha den beste opplevelsen, med den beste grafikken så kommer man ikke utenom PC.

Spesielt ikke frem til de nye konsollene kommer ut, da må vi se og sammenligne.

Men til da er det PC som gjelder, og bygger du din egen, så har du større sjanse til å få den beste, spesielt om du har litt råd.

Dine alternativ
Det å ha råd er spesielt viktig, da en veldig god spill-PC kan koste godt over ti tusen kroner, en side som Primebanks er ideell for deg sånn sett.

Går du inn på primebanks.org/forbrukslan så ser du dine alternativ, du finner et nyttig sted om du virkelig har lyst på en PC, men har ikke pengene umiddelbart tilgjengelig.

Et eksempel på lån som du finner der er: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Dette er jo bare et eksempel, så dine reelle summer blir langt lavere. Fordelen med å bygge egen PC er at du velger selv hvilke deler du vil ha, slik at den er skreddersydd etter dine behov.

Det kan gjøre den litt dyrere, men samtidig langt sterkere og mer effektiv enn PC-er som du bestiller klar. For å bli den beste må du ha det beste utstyret!

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook