© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Derfor tjener banken på ditt kredittkort
Trodde du at banken kun tjente penger dersom du lot rentene begynne å løpe på ditt kredittkort? I så fall tok du feil, for dette er faktisk en av de minste inntektskildene til bankene når det kommer til slike kort.

For selv om disse kredittkortene ofte er gratis i bruk, så er det en del "skjulte gebyrer" som vi nordmenn som regel slipper unna ved bruk av kredittkortet.

Det påløper nemlig et transaksjonsgebyr for hver transaksjon som utføres med et kredittkort. Ofte er dette mellom 2 prosent og 2,5 prosent av handlesummen, men i Norge er vi såpass heldige at vi slipper unna dette gebyret.

Det dekkes i nesten alle tilfeller av den du kjøper produktet av, med noen unntak. For eksempel må du selv betale dette gebyret når du handler flybilletter hos Norwegian.

I utlandet er det heller ikke vanlig praksis at det er salgsstedet som dekker gebyret, og følgelig er det ganske så dyrt å benytte kredittkort i enkelte land kontra det å handle med kontanter.

Derfor tjener bankene ganske så mye bare på at du bruker kredittkortet, selv om du slipper å dekke denne kostnaden selv. Men lar du regningene forfalle slik at rentene begynner å løpe, så kan du i alle fall være sikker på at banken blir glad!Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Derfor tjener banken på ditt kredittkort