© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Du bør ha kredittkort på ferie
I skrivende stund steiker solen på tvers over landet, men mange velger allikevel å ta turen til Monaco når sommerferien nærmer seg. Uansett hvor du velger å reise, så bør du ha et kredittkort på innerlomma, og du bør like gjerne bruke det til å betale reisen.

Et kredittkort har nemlig såpass mange fordeler som et bankkort ikke har, at det vil være dumt å ikke utnytte de når du er på ferie. Vi kan blant annet nevne den inkluderte reiseforsikringen - som sparer deg for et par tusenlapper i året - samt det faktum at du automatisk blir beskyttet mot svindel og overtrekk.

Derfor er kredittkortet din beste venn
Når du betaler ferien din, så blir du automatisk forsikret dersom du betaler minst halvparten av reisen med kredittkortet. Det er en god grunn til å ha et slikt kort på ferie.

Dessuten så bør det være med på reisen - hva gjør du dersom du mister bankkortet ditt? Jo, da har du et kredittkort i reserve, som kan være gull verdt.

Dessuten vil kredittkortet kunne ha lavere gebyrer på uttak og varekjøp i utlandet, samtidig som det gir deg en bedre beskyttelse mot svindel.

Skulle du bli svindlet med bankkortet ditt, så er det din egen konto som får svi. Med kredittkortet er det dog bankens penger som forsvinner. Sjekk også elsykkelforum.com

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Du bør ha kredittkort på ferie
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook