© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Finansiere ferien med kredittkort
Det høres kanskje ut som en dårlig idé, men drømmeferien kan faktisk finansieres med et kredittkort - og det med god samvittighet! Så lenge man vet hvordan man skal bruke det, og kjenner til alle fordelene, så vil vi faktisk påstå at det er utelukkende positivt å gjøre det.

Mens man venter på feriepengene …
Et godt argument for å finansiere ferien med et kredittkort og ikke et forbrukslån, kan være at man vet at man har penger som kommer senere, men bare ikke akkurat nå.

I sommermånedene får mange heftige lønninger i form av feriepenger og penger tilbake på skatten. Men disse er kanskje ikke inne på kontoen din i det ferien skal betales, og da kan det være greit å bruke et kredittkort for å forhåndsbetale.

Så lenge du passer på å betale tilbake innen den rentefrie perioden for kredittkortet er over (vanligvis rundt to måneder), så koster det deg ingenting, og du kan virkelig oppleve de mange fordelene med et kredittkort.

Vær forsikret
Samtidig, så blir man automatisk reiseforsikret når man betaler minst halvparten av reisen med et kredittkort. Vel, ikke alle kort har dette, så les nøye på forhånd!

Denne forsikringen koster vanligvis rundt tusen kroner årlig i den vanlige banken, så det er nok et godt argument for å velge et kredittkort når du skal på reise. Dessuten er mange kredittkort helt gratis når du skal gjøre uttak i minibanker.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Finansiere ferien med kredittkort