© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Forbrukerhjelpen - Finn beste kredittkort
Internett er en svært nyttig ressurs, som kan gi deg mange svar og mye informasjon. Dette gjelder også i bankbransjen, der du som er på utkikk etter beste kredittkort eller beste forbrukslån har mange alternativer for å sammenligne tilbyderne.

Forbrukerhjelpen er en ny nettside som gjør førstnevnte - altså sender deg tilbud på de beste kredittkortene på markedet.

Hvordan funker Forbrukerhjelpen?
I stedet for å sende inn søknad til flere banker, eller selv sitte på banken og sammenligne hvem som er den beste tilbyderen av kreditt på dagen, så kan du heller bruke en nettside som gjør det for deg.

Forbrukerhjelpen har nemlig samlet inn tilbud fra flere av landets beste tilbydere av kredittkort, og kan dermed gi deg uforpliktende tilbud i retur - rett i innboksen din.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut din e-post og ditt mobilnummer, så vil du innen kort tid få informasjon om hvilken bank som kan tilby deg det beste kredittkortet. Kanskje er du også så heldig at du får kredittkort på nett?

Hvem kan bruke Forbrukerhjelpen?
Forbrukerhjelpen er åpen for alle, men det er noen krav til deg som skal søke. Dette kommer rett og slett av krav fra bankene, slik at du uansett ikke får noe kredittkort dersom du ikke oppfyller disse kravene.

Kravene går rett og slett på at du må være myndig (18 år), ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger samtidig som du må ha en årsinntekt på 100 000 kroner eller mer.Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Forbrukerhjelpen