© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Kan man få forbrukslån som student?
Det er spesielt to grupper i det norske samfunnet som får rabatter på alt fra reise til aktiviteter og handel - nemlig studenter og pensjonister.

Det sier jo litt om hvem som har dårligst råd, og du som er eller har vært student kjenner nok til at studielån og stipend ikke alltid får hverdagen til å gå rundt. Kan man derfor få forbrukslån som student for å slippe å leve på havregryn og vann i ukesvis?

Det korte svaret på det spørsmålet er ja - man kan ta opp et forbrukslån som student. Det finnes dog ingen spesielle avtaler eller rabatter for studenter, men tvert imot så vil du som studerer være den som kommer dårligst ut av en låneavtale. Dette fordi et forbrukslån er et usikret lån, og derfor er det ikke du som tar risikoen, men banken.

Med andre ord er det sikkert ikke alle som vil ta opp et forbrukslån fra besteforbrukslån.no med god samvittighet under studietiden. For med en nokså høy rente og allerede kanskje alt for mange utgifter, så kan det bli dyrt når lånet skal tilbakebetales. Et godt alternativ til forbrukslån for studenter, er et kredittkort.

Da kan man utsette betalingen i 40-50 dager uten å betale renter, samtidig som man alltid har en pengereserve til de trangere tidene. Med en lånekalkulator fra https://www.dnb.no/lan/forbrukslan får du oversikt over månedlige utgifter på ditt forbrukslån.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Forbrukslån som student?