© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Fordeler med kredittkort
Det er flere fordeler knyttet til ett kredittkort enn et vanlig bankkort. Vi viser deg de fem viktigste.

Svindel:
Du har svært gode rettigheter dersom du utfører et kjøp med kredittkortet, og det senere viser seg at du har blitt svindlet. Det samme gjelder ved en eventuell konkurs fra selskapet du handlet hos.

Pengereserve:
Et kredittkort er en enkel og effektiv reserve for hardere tider. Rentefrie dager gjør at du kan låne penger gratis, så lenge du vet at du kommer til å betale de tilbake.

Reiseforsikring:
En reiseforsikring hos banken koster gjerne over tusenlappen årlig. Ved å velge riktig kredittkort kan du få dette gratis, så lenge du betaler minst halvparten av reisen med kortet. Da er ofte hele reisefølget dekket av forsikringen.

Cashback:
Dette er et konsept som stadig blir mer populært. Du får nemlig et prosentvis beløp, ofte mellom 1-3%, av det du handler tilbake i bonus. Pengene kan du bruke på hva som helst, så dette er en utmerket måte å småspare flere tusenlapper i året på.

Rabatter:
For å lokke deg som kunde til kredittkortet sitt har de forskjellige tilbyderne laget seg gunstige avtaler med ulike nettbutikker, restauranter, leiebil og hoteller. Her får du gjene opp mot 25% i avslag bare ved å betale med kortet ditt.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Fordeler med kredittkort