© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Forskjellige typer kredittkort
Et kredittkort er ikke lengre bare et kredittkort - nå tilbyr de deg ulike bonuser, fordeler og rabatter for at du skal velge akkurat det kortet. Dermed er det viktig å sette seg ned og se på de forskjellige typene kredittkort før man bestemmer seg hva man egentlig trenger.

Den reiseglade
Hvis du ofte er på farten og i utlandet, så er minstekravet at kredittkortet har reiseforsikring inkludert. Da kan du spare minst tusen kroner i året bare på å betale minst halvparten av reisen med det respektive kortet.

Samtidig finnes det også en del kredittkort som skiller seg ut ved at de er gebyrfrie - også ved uttak i minibanker utenlands, noe som er optimalt for turisten på reisefot.

Den sparende
Hvis du elsker småsparing, og vil tjene penger samtidig som du bruker, så må du se etter et kredittkort merket med "cashback". Ulike kort i denne sjangerne tilbyr deg bonuser fra 1 til 5 prosent på alle kjøp du utfører, enten uansett bransje eller i spesifikke bransjer som klær, drivstoff og så videre.

Den pengesterke
Hvis du har høy inntekt og samtidig behov for å ha mye penger disponibelt, så må du sammenligne kredittkortene som har både høy kredittgrense og lav rente.

Den høyeste kredittgrensen vi har kommet over er 160 000 kroner, noe som burde holde for de aller fleste.

Vær obs på at du kanskje ikke alltid kommer til å betale regningen din før den rentefrie perioden har løpt ut, og da er en lav rente ekstremt viktig.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Forskjellige typer kredittkort