© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Fyll tanken med et kredittkort
Drivstoff og kredittkort er som hånd i hanske - dette er to ting du bør kombinere. For mens flesteparten av nordmenn velger å fylle tanken ved å bruke et vanlig bankkort, så oppdager stadig flere fordelene ved å velge et dedikert bensinkort fremfor et slikt kort.

Hva er et bensinkort?
Et såkalt bensinkort er i utgangspunktet et vanlig kredittkort, der man får en bonus når man bruker kortet til å fylle bensin eller diesel.

Akkurat hvor mye man sparer varierer, noe du kan lese mer om lengre ned. Fordelen med slike kort er utelukkende at man kan spare penger på drivstoffet, men man får også en bedre økonomisk oversikt.

For dersom du har et slikt kort liggende i bilen, kan du samle alle drivstoffregningene på kortet. Da kan du simpelt se hvor mye penger du bruker på drivstoff, og for eksempel betale regningen en gang hver måned.

Hvor mye kan man spare?
Mange tror det er snakk om sparing av småpenger når man benytter et kredittkort, men fakta er langt annerledes.

Samtlige av de store bensinstasjonkjedene har egne kredittkort med bensinbonuser, der man kan spare så mye som 50 øre per liter under visse kampanjer.

Velger man dessuten et dedikert bensinkort, så kan man regne med å spare så mye som 80 øre per liter bensin. Og det ønsker vel de fleste å gjøre? Les også om romturisme!
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook