© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Handle på avbetaling med kredittkort
Du har helt sikkert fått det nærmest inn med morsmelken at det ikke er lurt å kjøpe på kreditt, men svært mange nordmenn gjør det allikevel.

Og det er nødvendigvis ingen dårlig idé, så lenge man følger med på den rentefrie perioden og betaler tilbake det man er skyldig før de dagene er over. På denne måten har det ikke kostet deg noe å bruke kortet, og da er det vel heller ikke dumt.

Problemene - og utgiftene - kommer først når man ikke opprettholder det overnevnte punktet. For kredittkort er kjent for å ha en svært dyr rente, gjerne opp mot eller over 30 prosent.

Det kan bli svært kostbart dersom man har kjøpt ny sofa og flatskjerm til 20 000 kroner. Derfor anbefaler vi svært sjeldent å handle på avbetaling med kredittkort.

Dog er det fullt mulig, spesielt hvis man finner seg et gunstig kredittkort. Enkelte kort har renter ned mot 17%, noe som tilsvarer et godt forbrukslån, og da vil det absolutt være mulig å nedbetale gjelden over tid. Så lenge man setter opp en fornuftig nedbetalingsplan og har orden på økonomien er selv det nesten umulige fullt mulig!

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook