© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Heftige bonusprogrammer på norske kredittkort
Et kredittkort er ikke hva det en gang var, uten at det skal høres ut som noe negativt. For med dagens kredittkort så har man så mange fordeler at man knapt kan tro det, med alt fra bonusprogrammer som gir deg billigere flybilletter og hotellopphold, til mer komplette bonusprogrammer der man sparer penger på alt man handler.

For etter at konseptet "cashback" gjorde sin inntreden i Norge, så har stadig flere kredittkort-tilbydere kastet seg på denne bølgen. Man kan spare mellom 1 til 3 prosent på all handel man utfører med et kredittkort, uavhengig av bransje og pris.

Hvis man er konsekvent og bruker kredittkortet til alt fra nettbutikker til mathandel, så vil det være mulig å spare nokså mange tusenlapper i løpet av et år. Disse pengene kan man sette av til sparing, eller til en ferie etter noen år. Det er slettes ikke dumt å spare i det små!

Enkelte kredittkort gir deg også tilgang til spesielle rabatter, enten i nettbutikker eller hos flyselskaper og hotellkjeder. Det er bare å sette seg inn i hvilke fordeler ditt kredittkort har, for det er mye penger å spare på riktig bruk av et slikt kort. Her skal det rett og slett spares der det spares kan!
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook