© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Hvem kan søke om kredittkort?
Hva skal til for å søke om kredittkort i Norge? Mange tror at det finnes innviklede krav som man nærmest må være rik for å overkomme, men slik er det altså ikke i 2022. Det man kan si er at så lenge man har fylt 18 år, så vil man som regel kunne skaffe seg et slikt kort.

Det er nemlig myndighetene som har laget denne aldersgrensen, mens bankene fritt kan velge andre vilkår. Utover dette så står også bankene fritt til å heve aldersgrensen, men de færreste har gjort det.

Dog vil man kunne oppleve at kredittselskaper har en aldersgrense på 20 eller 21 år.

En annen hindring som ikke vil være aktuell for folk flest - men fortsatt kan være hindrende får at søknaden din blir godkjent, er om du har betalingsanmerkninger.

Bankene liker nemlig ikke betalingsanmerkninger eller inkassosaker, slik at man sannsynligvis kan regne med blankt avslag på søknaden dersom man har søkt om kredittkort og har betalingsanmerkning.

Med andre ord lønner det seg å være en god betaler, ettersom man heller ikke vil kunne søke om andre typer lån (forbrukslån) dersom man har fått en betalingsanmerkning i navnet sitt.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Hvem kan søke om kredittkort?
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook