© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Ikke alle kredittkort er gebyrfrie
Mange tror at man bare kan skaffe seg et kredittkort og bruke det fritt, ettersom det visstnok skal være gebyrfritt. Det er delvis sant, for de fleste kredittkort tar ingen gebyrer ved varekjøp, men ved uttak i minibanker kan det bli svært kostbar.

I alle fall om man ikke velger riktig kort, og det er noe som er ekstremt viktig å undersøke i forkant av ferien. For enkelte kredittkort tar et gebyr på hele 4% når man gjør uttak i utenlandske minibanker, og det kan utgjøre en ganske så betydelig sum dersom man er en hel familie på tur. Allekredittkort.org

Andre kredittkort igjen - kort som vi anbefaler at du søker om - tar ingen gebyrer for uttak, verken innen- eller utenlands.

Det gjør at man slipper å ta ut store seddelbunker om gangen for å spare penger, og man kan føle seg langt tryggere på ferie. I tillegg er de naturligvis gebyrfrie på alle mulige andre måter også.

Pass på at du søker om et gebyrfritt som også har reiseforsikring, så er du sikret med en gang du forlater hjemmet ditt. Slike kredittkort er blant de beste på markedet, og vil være din aller beste venn i lommeboka.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook