© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Kredittgrense på kredittkort
Lurer du på hvor mye du egentlig kan bruke med et kredittkort? Svaret på det er veldig relativt, ettersom det spørs på hvor mye du selv tjener.

Har du solid inntekt og rimelig god råd, så kan du få en ganske høy kredittgrense, mens du i motsatt fall vil få en veldig begrenset en. Kredittgrensen justeres nemlig etter din personlige inntekt, så det kan godt hende at naboen har høyere enn deg.

I hovedsak er det kun inntekten din som avgjør for hvor høy kredittgrense du har. Denne fastsettes når man søker om et kredittkort, men kan også justeres i etterkant dersom du har hatt økt inntekt etter at du søkte om kortet. Maksimal kredittgrense for norske kredittkort er 150 000 kroner, men mange kort har en maksgrense på kun 50 000 kroner.

Det faktum at man kan justere kredittgrensen gjør at de fleste nordmenn kan få tilgang til et slikt kort. Er man student vil man som regel få en ganske lav kredittgrense, mens fulltidsjobbende får mer frihet med kortet. Husk bare at du ikke overbruker det uansett - banken passer ikke på om du faktisk har råd til å betale tilbake det du bruker, så her gjelder det å være disiplinert.

Les også om brettspill hos 123brettspill

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook