© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Kredittkort eller bankkort?
De fleste nordmenn har både et bankkort og et kredittkort, men sistnevnte er hos mange kun brukt i spesielle situasjoner. Dagligdagse innkjøp blir som regel utført med et bankkort, men er det egentlig noen god grunn til det?

Vi skal i denne artikkelen se på når man bør velge et kredittkort i stedet for et vanlig bankkort.

Derfor velger du kredittkort
De moderne kredittkortene har bonuser inkludert, som kan gi deg rabatter på hverdagslige handler. Du kan for eksempel spare 1% på alt du handler som for eksempel gourmetmat, uansett hvilken butikk du gjør det i, og få spesielle bonuser opptil 5-10% på klær og lignende.

Eller bensin og diesel! Kredittkort har dessuten reiseforsikring inkludert, slik at du alltid bør betale reise med et slikt kort.

Det eneste som er viktig å tenke på, er at du faktisk må betale tilbake pengene du bruker på kredittkortet. Derfor må man ha en disiplinert økonomi når man handler med kredittkort, noe dessverre ikke alle har.

Bankkortet kan ligge trygt
Et bankkort har få fordeler - bortsett fra at det gir deg tilgang på de pengene du har på konto. Utover dette har de ingen bonuser, forsikringer eller lignende, noe som egentlig gjør de ganske kjipe. Derfor anbefaler vi egentlig at man bruker et bankkort som reserve, mens man ellers bruker et kredittkort. Som nevnt ovenfor må du huske å betale tilbake, men det er vel ikke noe problem?Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook