© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort for kjøp av julegaver
Julegavehandelen blir kostbar for de aller fleste, og det finnes flere måter man kan spare noen kroner på. Det de aller færreste vet er at det kan lønne seg å bruke et kredittkort fremfor et vanlig bankkort takket være bonusene som er knyttet til kortene.

Vi snakker om konseptet cashback, som gjør at du får tilbakebetalt en viss prosent av beløpet du handler for, enten det er i en fysisk butikk eller over nettet.

Denne ligger vanligvis mellom 1-3 prosent slik at du sparer en del på julehandelen.

Spesifikke kort
Et kredittkort som kan lønne seg ved kjøp av julegaver er 365Privat, men bare dersom du planlegger å handle sko, klær (eller drivstoff?). Dette kortet gir deg nemlig 3,65 prosent av pengene tilbake i alle disse bransjene!

Handler du julegaver for flere tusen kroner kan du altså spare en del, men legg merke til de spesifikke tingene du må handle da.

Bank Norwegian har også et kredittkort som gir deg 1 prosent bonus på alle kjøp du foretar deg - uansett bransje - men bonuspengene du samler inn kan du kun bruke på flyreiser hos selskapet.

Generelle kort
Ser vi heller på kort som Trumf Visa eller Coop Mastercard, så er begge disse kredittkort egnet for kjøp av julegaver. De gir deg nemlig 1 prosent bonus på absolutt alle kjøp du foretar deg, slik at du kan spare penger på samtlige julegaver.

Finner du noe å kjøpe hos de to respektive kjedene øker de bonusen til 2 prosent.

Julegaver på kreditt
Kredittkort for julegaver
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook