© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort for studenter
Som student er ofte økonomien skrall. Mange betaler dyr husleie, og stipendet som utbetales er ikke all verden. Men er den rette løsningen da å skaffe seg et kredittkort?

En god reservekilde
Hvis man opplever perioder hvor pengene ikke strekker til kan et kredittkort være en grei reserve, men det er kun hvis man vet at man klarer å betale innen rentene begynner å løpe.

Det skjer vanligvis etter rundt 50 dager, så her må man være sikker på at pengene kommer inn. Hvis ikke er det bedre å skaffe seg en jobb, for det er mange som havner i en ond sirkel ved å bruke kredittkort.

Kredittkort på reise
Det finnes gode student kredittkort for de som reiser mye, noe som er tilfellet for studenter. De skal på ferie, men de skal også reise til hjemstedet sitt. Og hvis du da betaler minst halve reisen med et kredittkort, er du forsikret også i Norge, dersom mobilen skulle bli borte eller noe annet skulle skje.

Ved å slippe å tegne en reiseforsikring i banken kan du spare over tusen kroner i året, noe som er vel sparte penger for de fleste studenter. Re:member og Bank Norwegian har laget to gode student kredittkort som vi anbefaler deg å ta en titt på, da begge har reiseforsikring inkludert.

Spar penger med student kredittkort
Studenter har ulike behov, så derfor finnes det ulike student kredittkort.

Hvis du har bil og fyller mye drivstoff anbefaler vi at du skaffer deg et 365Privat MasterCard, som har blitt kåret til "beste bensinkort" flere ganger.

Her får du nemlig 3,65% av beløpet du fyller for tilbake, og hvis du tanker hos Esso legges det på hele 30 øre ekstra.

Nevnte Bank Norwegian gir deg også bonus på alle kjøp du foretar deg med kortet, så her kan du spare opp en flybillett til hjemreisen.

Hvis du planlegger å bruke kreditt samtidig som du vet at rentene kommer til å løpe, anbefaler vi Santander Red. Dette kortet har markedets laveste rente på kun 17,12%.
Student kredittkort
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Kredittkort for studenter