© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Dra full nytte av kredittkortfordelene når du kjøper bilutstyr
Det er ekstremt mye penger å spare på å kjøpe reservedeler til bil på nett, og fornuftig bruk av kredittkort kan gjøre innkjøpene enda rimeligere. Pass på å virkelig ha sammenlignet priser, valgt riktig kredittkort og vurdert totalpakken før du trykker på kjøpknappen.

Sammenlign priser – og pass på at delen passer
Det er lurt å sammenligne priser på reservedeler, det er særlig prisforskjellen mellom originale deler og etterligninger som kan være gigantisk.

Så lenge kvaliteten er god nok kan det være mange tusenlapper å spare.

Det er selvfølgelig også ekstremt viktig at delen passer, leverandører som www.billigbilpleie.no/ tilbyr en mulighet til å søke etter deler med registreringsnummer. Å ende opp med feil del kan være både ergerlig og koste ekstra penger.

Bruk kredittkortrabatter, cashback og andre tilbud
Når du har funnet det beste tilbudet på nett, så er det også smart å få med seg eventuelle ekstra rabatter. Å benytte seg av et kredittkort som gir noen form for bonus eller bonuspoeng er nesten obligatorisk, hvis det ikke er slik at et annet kort eller betalingsmåte har noen helt spesielle fordeler.

Noen kredittkort har også egne rabatter innenfor utvalgte kategorier, og da kan det lønne seg å være på utkikk etter perioder der det er ekstra rabatt på bildeler og utstyr til bil. Til slutt er det dessuten mulig å få såkalt cashback i noen tilfeller, som betyr at man får en rabatt på kjøpet i etterkant. Hold øynene åpne for egne cashback-programmer fra kredittkortselskapene.

Ekstra sikkerhet når du handler fra utlandet
De aller fleste bildeler er å skaffe i Norge, men en sjelden gang kan det være nødvendig å bestille deler fra utlandet. Det kan for eksempel handle om deler til importerte amerikanske biler.

I slike tilfeller er kredittkort også en ekstra sikkerhet, da det er mulig å reklamere til kredittkortselskapet hvis delene ikke dukker opp.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook