© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Fordel med kredittkort i butikker
Hvis du handler mye, og vanligvis bruker det vanlige bankkortet ditt, kan vi komme med noen gode nyheter som gjør at du vil spare flere tusenlapper i året.

Dette gjelder kun for de som har god kontroll på økonomien sin, for hvis man bruker et kredittkort må man betale tilbake innen rentene begynner å løpe. Ellers blir det svært dyrt og bonusen vi nå skal fortelle om er bortkastet.

Cashback
Dette er et konsept som etterhvert har blitt svært populært i Norge. Hver gang du drar kortet i en terminal så skal VISA/MasterCard ha sin del av kaka, vanligvis 1% av beløpet.

Dette er en regning som norske butikker tar, men enkelte kredittkort har funnet ut at de heller vil tilbakebetale dette beløpet til deg som bruker.

Det betyr da at hvis du handler med et slikt kredittkort, som Trumf Visa eller Shell Mastercard, så får du utbytte av kjøpene dine. Førstnevnte gir deg mellom 1-3% av pengene tilbake, mest hvis du handler hos utvalgte Trumf-butikker.

Ved å bruke et Shell MasterCard får du 1% på alle kjøp du gjør i hele verden, og naturligvis ekstra gunstige priser på drivstoff.

Ved ekte cashback kan du bruke pengene på hva du vil, og hvis du handler for 100 000 kroner i året og kun bruker kredittkortet, kan det fort bli noen tusenlapper ekstra.

Cashback på flybilletter
Noen prøver seg på andre versjoner av konseptet, som for eksempel Bank Norwegian. De har laget et kredittkort som gir tilbake 1% av alle kjøpene du gjør, uansett hvilken bransje, men disse pengene blir låst til å bruke hos flyselskapet med samme navn.

Dette er jo veldig greit for de som reiser mye, da du kan opptjene deg bonuspoeng bare ved å handle dagligvarer.

Det finnes lignende varianter som kun gir deg bonus på bensinstasjoner eller utvalgte kjeder, men vi er størst fan av såkalt "ekte cashback" som gir deg bonus på alle kjøp du foretar deg - over hele verden!

kredittkort i butikker
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Kredittkort