© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Kredittkort med kjøpsforsikring
Det er flere gode grunner til å eie et kredittkort, men kanskje langt flere grunner til å bruke det.

Mange nordmenn har skjønt at man kan få en gratis reiseforsikring når man bruker kredittkortet fremfor det vanlige bankkortet, men det mange ikke er klar over er at kredittkort gir langt bedre betingelser når man handler på nett eller i butikk.

Svindel
For det første, så slipper du å miste dine egne penger dersom du skulle bli svindlet. Det er bankens penger som brukes, og de er pliktig til å erstatte alt som skulle gå tapt ved en eventuelt svindel.

Dette gjelder også dersom et selskap som skylder deg en vare eller tjeneste skulle gå konkurs, noe som ofte er tilfelle ved reise.

Man hører ofte om uheldige nordmenn som har bestilt en flyreise der selskapet gikk konkurs i forkant av utreise, og da sitter man igjen med nåla i veggen dersom man har brukt et vanlig bankkort.

Netthandel
Også når man handler på nett, så vil man få en kjøpsforsikring kun når man benytter et kredittkort. Man blir nemlig da automatisk beskyttet av kredittkjøpsloven, som sier at all netthandel gir deg langt større rettigheter dersom varen aldri dukker opp, eller tjenesten du ble lover ikke var som den skulle.

Kredittkortene er også langt mer sikre å bruke på nett, og hvorfor risikere å tømme kontoen din, når du har et så godt alternativ som ikke koster noe?

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook