© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort med lav rente
Du skal ha deg nytt kredittkort, men hvorfor ta til takke med et dyrt et? Bruk litt tid på å sammenligne de ulike kortene, og du vil raskt se hvor store forskjeller det er i rentekostnader mellom de ulike bankene.

For å gjøre det enkelt for deg, så har vi funnet frem til tre kredittkort med lav rente.

Hvis du planlegger å betale tilbake utnyttet kreditt innen de rentefrie dagene har løpt ut (rundt 40-50 dager), så behøver du ikke bekymre deg for renten. For dere andre - velg et kredittkort med lav rente, og spar penger!

Vår favoritt kommer fra …
Skandiabanken! Grunnen til at dette kredittkortet er "best i test", er naturligvis den meget lave renten.

Den rene internettbanken tilbyr deg nemlig et habilt kredittkort med en lav rente på kun 14.60 prosent, noe som helt klart er markedets laveste.

Konkurrentene prøver å matche banken, men få klarer det. Renten er faktisk så lav at mange kort har dobbelt så høy rente - med andre ord meget lavt! Vi kan også nevne et par andre tilbydere som har kredittkort med lav rente.

Santander Red, for eksempel, har en akseptabel rente på litt over 17 prosent, mens den populære banken GE Money Bank har et MasterCard hvor du får tett i underkant av 18 prosent som rente.

Ingen av disse krever at du bryter forholdet ditt med banken, for du kan glatt ha et kredittkort fra en annen tilbyder enn banken din.

Kilde: www.finansguide.com

Beste kredittkort
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook