© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Kredittkort som passer til livsstilen din
I 2022 er ikke lengre kredittkort bare et enkelt kort der du disponerer penger, nå kan du bruke det til å spare penger på alt fra bensin til flybilletter.

Og det er en mulighet du absolutt bør gripe, ettersom det åpner døren for å spare massevis av penger. Bruker du kortet tilpasset din livsstil kan du faktisk spare flere tusenlapper i året.

Den største besparingen er i form av drivstoff, der man med riktig kredittkort kan spare så mye som 80 øre literen per tank man fyller.

Er man aktiv sjåfør bør man absolutt gjøre dette, og kanskje kan man også bruke kortet når man fyller på tanken til arbeidsbilen?

Det samme gjelder for deg som flyr mye. De norske flyselskapene har egne kredittkort som lar deg samle bonuspoeng, slik at du kan fly billigere ved en senere anledning. Eller kanskje helt gratis.

Eller hva med et kredittkort som gir deg bonuser på alt du handler? Bytter du ut det vanlige bankkortet med et slikt kredittkort, så vil det absolutt gi resultater.

Kanskje kan dette være nok til å finansiere en ferietur for hele familien - uten at det koster deg en krone, verken i svette eller valuta.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook