© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Låne penger for det gode i livet!
Livet er vanskelig, det vet vi, og med tanke på siste tidens kriser, så er det også ganske skremmende.

Sannsynligvis finnes det millioner av mennesker i sine hjem som tenker på hvor kort livet kan være, og hvor fort hele den vanlige daglige rutinen kan bli avbrutt av noe. I 2020 var det korona-viruset, men for alt det vi vet så kan det være noe helt annet om noen få år.

Derfor er det kanskje smart å leve livet så godt man kan, mens man har det? Det er en rekke ting man kan gjøre, og alt avhenger rett og slett på hva slags interesser man har. Har du en drøm å ta inn en Premier League-kamp, men har bare ikke gjort det enda, eller ikke hatt råd? Eller kanskje du har tenkt lenge på å besøke Wiener Philharmoniker?

Hva er det som har stoppet deg? Sannsynligvis tanken om at du har tid, det er alltid tid, i morgen er alltid til stedet. Men hva om det, av uvisse årsaker, ikke lenger er sant? Da ville man nok forandret på utsynet ganske raskt. Og er penger et hinder så behøver du egentlig ikke å tenke på det så mye heller.

Det finnes sider som https://matchbanker.no/, som er en sammenligningsside for lån, hvor du kan søke lån. Da får du tilbud om lån av ulike långivere, som kan se slik ut: Lendo.no - Eff. rente 14,64%, kr 80.000, o/5 år. Kostnad kr 30.666, totalt kr 110.666.

Da er det opp til deg å bestemme hvilket tilbud du liker, og godta det. Hvor mye du betale tilbake avhenger av to ting: Hvor mye penger du låner, og hvor lang tilbakebetalingsperiode du er ute etter.

Men det er noe du blir enig med den långiveren du velger om, fordi de søker ingenting annet egentlig. Når det gjelder eventuelt lån du tar så kan du alltids reforhandle lånevilkårene til å passe din situasjon, hvor enn flytende den skulle være.

Valgfri bruk av pengene
Da det er unnagjort så er det opp til deg å velge hva du ønsker å bruke pengene på, det er ingen som stiller deg til ansvar og du er fri til å oppfylle drømmen du har. Det er jo ikke slik at vi tar med oss pengene når vi forlater denne verdenen, og selv om vi ikke oppfordrer til ødsel bruk av penger så må man jo nyte livet.

For det er jo enkelt å tro at alle andre har ting på stell, og grunnen til at naboen hvert eneste år drar på dyre ferier er fordi han har spart penger gjennom hele året. Men det er langt i fra tilfellet.

Så er det jo naturligvis slik at om du har råd selv, så er det helt optimalt, vår oppfordring er bare å forsøke å unngå å spare deg selv til kjedsommelighet. Det skjer fortere enn man skulle tro, og plutselig har man blitt litt eldre og orker litt mindre. Det er i hvert fall en situasjon man vil unngå!
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook