© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Lav rente på kredittkortet
De fleste tror at et kredittkort er en enveisbillett til TV3-programmet Luksusfellen, og at renten er nødt til å være skyhøy. Det var kanskje slik tidligere, men med den kraftige økonomiske veksten Norge har opplevd så kan mange banker nå tilby kredittkort med svært gunstige renter.

Faktisk så er renten på enkelte kredittkort så lav at den minner mer om et godt forbrukslån!

For å ta det aller beste først - så kan vi nevne Skandiabanken sitt kredittkort, som flere år på rad har blitt kåret til best i test på grunn av den lave renten. Effektiv rente er her så lav som 15 prosent - som altså er lavere enn den beste renten du får på mange norske forbrukslån.

Her er det altså totalt forsvarlig å bruke kortet til å gjøre vanlige innkjøp, for å deretter nedbetale i avdrag over tid.

Det samme kan sies om kredittkortet Santander Red, som tilbys av banken med samme navn. Her får du en effektiv rente som i skrivende stund ligger på 17,12 prosent, noe som heller ikke er dårlig når vi snakker om kredittkort.

Faktisk er den såpass bra at når kortet også har en kredittgrense på 100 000 kroner, så anbefaler vi deg å velge dette fremfor forbrukslån.

Som du skjønner finnes det altså gode muligheter for å finne et kredittkort med lav rente. Men vær obs - mange banker har også svært høye renter, kanskje opp mot eller over 35 prosent.

Unngå for all del disse kredittkortene!
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook