© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Hva er maksimal kredittgrense på kredittkort?
Enten du bare er nysgjerrig på hvor mye man faktisk kan ha i kreditt på et norsk kredittkort, eller du faktisk behøver mye penger, så skal vi nå fortelle deg hvor mye norske banker tillater deg å bruke.

De fleste bankene har et tak på 100 000 kroner, og vi ser at ganske mange kredittkort ikke tillater mer enn 50 000 kroner, men som vanlig er det alltid unntak fra regelen.

De mest "ambisiøse" tilbyderne av kredittkort i Norge lar kundene sine søke om en kredittgrense på hele 150 000 kroner, noe som er ganske mye. Men for å få en slik kredittgrense krever det at du har ganske så høy inntekt.

I senere tid har vi også sett et par eksempler på noen internasjonale kort der kredittgrensen er ubegrenset. Slike kort har ofte et ganske dyrt årsgebyr og er forbeholdt de mer eksklusive, men det kan jo være ganske kult å skryte at man har ubegrenset kreditt.

Husk bare at uansett hvor høy kredittgrense man har, så er rentekostnaden de samme og den rentefrie perioden like kort. Med andre ord bør man ikke bruke mer enn man har råd til, men det har du kanskje hørt før?

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Kredittgrense på kredittkort