© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Refinansiere kredittkort gjennom lån
Har du vært litt for ivrig med bruken av kredittkortet, og sliter nå med at du må betale ned gjelden med skyhøy rente? Det er ingen hemmelighet at mange kredittkort har en rente som nesten er skammelig dyr - i alle fall om man har valgt feil kredittkort.

Da vil man kanskje ikke klare å betale annet enn rentene når den rentefrie nedbetalingsperioden er over.

For å komme seg ut av en slik situasjon på en enkel måte, så anbefaler vi at man refinansierer den gjelden man har på kredittkortet gjennom et forbrukslån. Man søker rett og slett om et lån i banken for å betale ned et kredittkort, og du skal nå lære hvorfor.

Dette gjør man fordi at forbrukslån har en langt lavere rente enn kredittkort. For eksempel så betaler du kanskje 30 prosent rente på kredittkortet etter at de 40 til 50 dagene med rentefri nedbetaling har passert, mens et forbrukslån vil kunne gi deg halve renten.

Du behøver ikke hete Albert Einstein for å forstå at det kan være mye penger å spare på å gjøre dette. Hvis man ofte bruker kredittkortet såpass mye at man ikke klarer å tilbakebetale de pengene man har brukt innen den nevnte perioden, så lønner det seg å søke om et kredittkort med lav rente.

Enkelte kredittkort har en rente som er tilsvarende norske forbrukslån. Ved hjelp av en lånekalkulator kan du enkelt kalkulere dine månedlige betalinger på lån

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Refinansiere kredittkort