© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Bør man refinansiere kredittkort?
Vi anbefaler sjeldent at man handler ting på avbetaling med kredittkort, ettersom de fleste norske kredittkort har en såpass høy rente at det ikke vil være verdt det.

Har man derfor handlet for mer enn man har råd til å betale tilbake innen de rentefrie dagene er over, vil det lønne seg å refinansiere.

Når du refinansierer tar du opp et forbrukslån for å betale ned den dyre kredittkortgjelden din. Det er viktig at du kun låner samme sum som du har i gjeld, slik at du ikke pådrar deg mer gjeld. Renten på norske forbrukslån er også forholdsvis høy, men langt bedre enn de fleste kredittkort.

Ved å refinansiere blir du altså ikke kvitt noe gjeld, men du betaler langt mindre i renter. Se for deg at du betaler 28 prosent på kredittkortet.

Et typisk forbrukslån vil gi en rente på 15 prosent. Man behøver ikke være rakettforsker for å skjønne at det er penger å spare.

Det koster ikke noe å refinansiere, annet enn et mulig etableringsgebyr for det nye lånet ditt. Hos mange banker er det ikke snakk om mange hundrelappene, noe du vil ha tjent inn på noen få måneder dersom du refinansierer dyr kredittkortgjeld.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
Følg oss på facebook
365Direkte MasterCard
Refinansiere kredittkort