© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Store renteforskjeller på norske kredittkort
Det finnes svært mange tilbydere av kredittkort i Norge, og nå er det ikke bare de norske storbankene som tilbyr slike kort til sine kunder. Nei, nå dukker det stadig opp nye individuelle finansieringsselskaper som lover deg det beste kredittkortet som markedet kan tilby.

Og en slik stadig økende konkurranse fører faktisk til bedre betingelser for deg som kunde.

For når bankene må konkurrere med enda flere aktører om å få deg som kunde, så blir vilkårene rimeligere. Det har man merket på at det er en betydelig forskjell i rentetilbudet fra de ulike tilbyderne av kredittkort på det norske markedet.

For eksempel så har vi sett kredittkort som har en så lav rente som 17 prosent (tilsvarende et godt forbrukslån), samtidig som vi også har sett de med over 35 prosent.

For deg som ønsker å handle ting på avbetaling, så er det ikke tvil om hvilket kredittkort du bør velge. Hvis du kommer over et kredittkort som har en såpass lav rente som nevnt ovenfor, så er det bare å bruke det aktivt med god samvittighet.

Men for deg som uansett skal tilbakebetale det du handler for før rentene begynner å løpe, så vil det være uvesentlig om kortet du bruker har en høy rente eller ikke.

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Store renteforskjeller