© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Få orden på økonomien – sett ting i system
Det hender man gaper over for mye og havner i uføret. Men økonomien er veldig viktig å ha styring på, men da må man sette seg noen mål og begrensninger. Sparing, betalingskontoer og lavere forbruk høres kanskje dørgende kjedelig ut for deg. Men trenger det å være sånn? Her skal vi se på hvordan du kan få orden på økonomien ved å sette ting i system.

Samle alt i ett lån
Det kan hende du har kredittkort og forbrukslån du ikke engang visste du hadde, fordi du har lagt brevene om inkasso i en skuff og aldri åpent den igjen. Få oversikten over lånene og gi refinansiering en sjanse.

Da vil du nok måtte betale et etableringsgebyr, men så får du alt samlet i et lån du kan håndtere. Dessuten kan det hende du får lenger tid å betale på, og dermed bedre råd.

Lag mapper med klistermerker
Så må du sette opp budsjett og regnskap. Skaff deg mapper for å holde orden. Sett på noen flotte klistremerker. Har du ikke klistremerker, så får du rimelige og klistrende merker hos Ikast Etikett. PÅ mappenes klistremerker skriver du ting som:

  • Inntekter
  • Utgifter
  • Huslån
  • Billån
  • Refinansieringslån
  • Forsikringer
  • Fond

Her kan du egentlig gjøre det så oversiktlig som du bare vil. Ikke vær redd for å dele opp inntekter i flere mapper; arbeidstakerlønn, utleieinntekter, barnebidrag, trygd og ekstrajobb.

Oversikten som senker skuldrene, men ikke garden!
Det samme med de andre punktene. Du må skaffe deg denne oversikten og vise kreditorene at du er villig til å prøve. Når du setter på klistremerker så vet du med en gang hvor du skal legge inn dokumentene.

Noen dokumenter er bare digitale, print dem likevel ut, slik at du får oversikten.

Og du, ikke glem dette: Gi deg selv belønninger i form av gode kulturelle opplevelser, reiser eller hva det måtte være. Da blir det å få orden på økonomien enda mer moro!
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook