© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Skal du ha ditt første kredittkort? Les her først!
For mange er det å fylle 18 år synonymt med førerkort og myndigheten til å kjøpe alkohol, mens andre gleder seg minst like mye til å få seg sitt første kredittkort.

Myndighetene har nemlig fastsatt et lovverk som sier at man må være myndig for å handle på kreditt, og følgelig er det først nå man får denne muligheten.

Men vet du alt du trenger å vite om et kredittkort? For det første, så er renten på slike kort som regel meget høy, så det er ikke uten grunn at mammaen din fraråder deg til å bruke det. De fleste 18-åringer mangler dessuten både inntekt og økonomisk disiplin til å bruke et slikt kort på "riktig måte".

Fordelene med et kredittkort er uansett såpass mange at vi anbefaler selv de med den dårligste inntekten å ha det. Man kan nemlig utnytte bonuser som gratis reiseforsikring og cashback til sitt eget beste, slik at det faktisk er et pluss å eie et slikt kort.

Dessuten er det svært gunstig å ha et kredittkort som student. Alle som har opplevd trange perioder der havregryn er det eneste måltidet vet hva vi snakker om. Husk bare at pengene skal betales tilbake!


Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Første kredittkort