© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Slik bestemmes kredittgrensen din
Når du søker om et kredittkort eller søk lån, så blir du selv ofte bedt om å oppgi ønsket kredittgrense. Deretter vil banken gjøre en vurdering på om din personlige økonomi faktisk tåler denne kredittgrensen, og hvis ikke vil du sannsynligvis ende opp med en langt lavere. Dette gjør at de fleste personer kan skaffe seg et kredittkort allerede fra 18 fylte år, til tross for at de kanskje ikke har fast jobb og lav inntekt.

Enkelte banker bruker mennesker til å behandle søknaden din. Da er det mulig å argumentere hvorfor du trenger den eksakte kredittgrensen, samtidig som du gir banken relevante opplysninger om ditt arbeidsforhold og din økonomi.

Men de fleste banker på nettet som Skuesparebank.no bruker automatiske systemer for å vurdere søknadene, og da er det din kredittscore som er avgjørende for kredittgrensen. Den baserer seg i stor grad på inntekten din, men vil også avhenge av faktorer som alder, jobbstatus, om du ofte bytter adresse og lignende.

Det nytter heller ikke å lyge på seg ekstra inntekt for å få en høyere kredittgrense. Det vil uansett bli avslørt av kredittsjekken, som henter tall direkte fra Skatteetaten. Med andre ord må vi kunne si - ærlighet varer lengst.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Slik bestemmes kredittgrensen din