© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Slik får du mer kreditt på kredittkortet
De fleste vil ønske seg økt kredittgrense på et kredittkort, men det er ikke alltid like enkelt å få det. Det er først og fremst inntekten din som avgjør hvor mye kreditt du blir tilbydd av banken, samtidig som nye kunder som regel vil måtte begynne på et lavere sted enn de kundene som har vist seg å være kredittverdige og flinke betalere.

Derfor blir du som regel pent nødt til å ta til takke med den kreditten du har fått når du først har fått et kredittkort. Etter noen måneder med bruk, der du har betalt og gjort opp for deg til riktig tidspunkt, så kan du ta kontakt med banken for å høre om det er mulig å øke kredittgrensen. De fleste banker har egne skjemaer for dette på nettsidene sine.

I enkelte tilfeller vil også banken komme deg i forkjøpet å tilby deg økt kredittgrense. Dette er spesielt tilfellet dersom du bruker kortet hyppig og alltid betaler for deg.

Det koster naturligvis ikke noe å øke kredittgrensen, hvis man ikke tenker på det faktum at mange da trolig vil handle ekstra mye mer siden de har fått mer penger å rutte med.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Slik får du mer kreditt på kredittkortet
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook