© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Slik førte kredittkort til Luksusfellen   
Luksusfellen er et kjent TV3-program, der kanalens økonomieksperter hjelper vanlige nordmenn som har havnet i pengenød. En fellesnevner for mange av deltakerne, er at de har brukt kredittkort på en uforsvarlig måte, samtidig som de kanskje har kombinert dette med forbrukslån og høye utgifter.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva du ikke bør gjøre med et kredittkort.

Hadde seks kredittkort
Vi skal begynne med den polske deltakeren Moritz, som jobbet seks år i Norge og opparbeidet seg en gjeld på 400 000 kroner samtidig som dette.

Han hadde høyt forbruk med penger, men ikke nok inntekt til å matche dette.

Derfor ble den enkle - og alt for vanlige løsningen - å skaffe seg kredittkort. Men han skaffet seg ikke bare ett eller to, han valgte å skaffe seg hele seks kredittkort!

Over 100 000 kroner av gjelden kom fra kredittkortene. Dermed ville han måtte ut med over 6000 kroner i måneden - bare i renter - dersom han skulle ha betalt ned gjelden. Noe han naturligvis heller ikke gjorde.

Et skrekkeksempel
De aller fleste som har et kredittkort havner ikke i en slik knipe. Men moralen er enkel - du skal ikke låne mer enn du har råd til.

Dersom man opplever at man er nødt til å ha et kredittkort for å ha råd til noe, så er det best å unngå det.

Renten på kredittkort er skyhøy, så derfor må man være forsiktig med å bruke mer kreditt enn man kan betale tilbake. Sammenlign kredittkort for å oppnå den beste renten!


Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook