© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Søke om kredittkort
Å skaffe seg et kredittkort i 2022 er ingen vanskelig prosess - det krever rett og slett noen minutter av tiden din der du fyller ut en søknad med dine personalia.

Men mange lurer på om de oppfyller de kravene som bankene stiller til de som søker, så i denne artikkelen skal vi gå igjennom hele prosessen å søke om et kredittkort.

Krav til deg
Bankene stiller ingen veldig høye krav til de som søker om kredittkort. Så lenge du tjener penger, eller har en form for inntekt, og er over 18 år (dette kravet er de dog strenge på), så vil du få innvilget søknaden din.

De aller fleste studenter får et kredittkort, selv om de er kjente for å ha en stram økonomisk hverdag.

Hvordan fungerer det, lurer du kanskje på? Banken kan selv bestemme hvor mye du skal få i kreditt, så hvis du har dårlig med inntekt, så vil du få et kredittkort som kanskje har en så lav kredittgrense som 5000 kroner.

Slik søker du
Å søke om et kredittkort er unnagjort på noen minutter. Ta turen innom en av bankenes nettsider, fyll inn dine personlige data og vent.

Enkelte banker har nå automatiske systemer som behandler søknaden din på minuttet, slik at du får umiddelbar respons basert på de opplysningene som er lagret hos deg i Skatteetaten.

Ved å benytte BankID-teknologien kan du bekrefte identiteten din over nettet, og slipper å signere og vente på papirer i posten. Ofte tar det kun et par dager før det splitter nye kredittkortet dukker opp i postkassa. Sjekk også feriebarn.com


Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook