© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
SpareBank1 bytter kredittkort-leverandør
En av Norges største banker, SpareBank1-kjeden, har i flere år benyttet det gigantiske kortselskapet EnterCard som leverandør av sine kredittkort.

Det betyr at kunder hos banken får et kredittkort med logoen til banken på og kortet er tilknyttet nettbanken, men i realiteten er det EnterCard som har driftet og styrt kredittkortene.

Nå er det derimot slutt på samarbeidet, og EnterCard mister dermed en meget stor kunde i SpareBank1-konsernet. For deg som kunde hos banken betyr det ingen ulemper, men en vanvittig forandring i kredittkortmarkedet som dette kan få ringvirkninger.

Banken vil selv styre kredittkortene
Dermed vil alle kunder hos SpareBank1 i løpet av sommeren (noen har allerede fått) få informasjon om forandringen i posten, sammen med et nytt kredittkort.

Det gamle kredittkortet fra EnterCard vil slutte å fungere, og man vil nå få et "ekte" SpareBank1-kort for bruk. Den største forandringen er nok designet på kortet, som tidligere var helt gull, men som nå bare er i delvis gull. For deg som kunde betyr det derimot ingen forandring i praksis.

Du vil fortsatt ha tilgang til kredittkortet via nettbanken din, og det vil ikke være noen forandring i verken kredittgrense eller annet relatert til kortet ditt. Derimot kan det nå bli raskere å kontakte kundeservice, og man kan kanskje regne med noen forandringer i renten.


Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook