© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Spesielle bonuser med kredittkort
Kredittkort kommer i dag med forlokkende bonuser, som skal gi deg tilbake penger når du bruker dem i butikkene. Konseptet kalles cashback og har etter hvert kommet for å bli i Norge, men det finnes flere forskjellige varianter av bonusordningen. Les videre for å lære mer om dem!

Bonuser på reise
Det finnes dedikerte kredittkort som gir deg den vanlige 1 prosent-bonusen når du drar kortet, men som reserverer pengene dine for en spesiell bruk. Norwegian-kortet er et godt eksempel på dette, da du kan handle så mye du vil, men kun bruke pengene på flybilletter hos selskapet.

I løpet av et par år kan du nok ha spart opp nok bonuspoeng til en solid flyreise, så hvorfor ikke?

Bonuser på bensin
Et av de mest populære kredittkortene på markedet, gir deg unike bonuser på bensin og diesel. Såkalte bensinkort, som hver enkelt bensinstasjonkjede tilbyr, kan gi deg alt fra 20 til 50 øre avslag per liter drivstoff. Det finnes også universale kredittkort som 365Privat, som gir deg hele 3,65 prosent bonus på drivstofftankingen.

Rabattprogrammer
Enkelte kredittkort spesialiserer seg på rabatter i utvalgte forretninger. Re:member er et godt eksempel på dette, da de har rabattavtaler med nærmere 200 nettbutikker.

Her kan du få opp til 25 prosent avslag på fullprisprodukter, bare ved å bruke kortet når du betaler. Mange slike kort gir også rabatter på leiebil hos Avis/Hertz, eller hotellopphold og lignende.Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Spesielle bonuser med kredittkort