© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Spionkameraer stjeler kortkoden din
Hold et øye med området rundt området og minibanken når du tar ut penger ved hjelp av kort og sjekk særlig da kantene rundt selve minibanken.

Svindlere kan bruke skjulte spionkameraer til å filme deg mens du taster inn koden din. Dette kan være kameraer som starter ved hjelp av bevegelse så kjeltringene trenger ikke å være i nærheten, de kan bare klistre opp kameraet sitt og gå unna og vente.

Hvis de klarer å filme deg når du tar ut penger så kan de etterpå prøve å stjele kortet ditt og klarer de det er veien kort til en minibank hvor de tar ut så mye som mulig før du får sperret kortet.

Bankene er ansvarlig for tapet ditt hvis du taper penger på denne måten eller at det er satt opp skimmingutstyr, men det er veldig mye styr og organisering for å få igjen pengene, det er mye bedre å være på vakt først som sist slik at det ikke skjer deg.

Vær også på vakt hvis du har personer som står tett inntil deg, ser du at de holder noe i hånda som du ikke vet hva er så kan det være et skjult kamera

Det er nesten ingen grenser for hva slags form man får små spionkameraer i. Knapper, lightere, kleshengere, penner, belter, solbriller, bare fantasien setter begrensninger.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook