© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Ulike bruksområder på kredittkort
Norske kredittkort er slettes ikke like, og de ulike kredittkortene kommer med forskjellige fordeler (og ulemper?). Mens enkelte kort har en svært lav effektiv rente, så lar andre kort deg spare penger når du fyller bensin.

Enkelte kort gir deg avslag på handel uansett hva det gjelder, mens andre igjen gir deg reiseforsikring inkludert.

Det er med andre ord mye å forholde seg til når det gjelder kredittkort, og det er slettes ikke sikkert at det som er et bra kredittkort for naboen din er et godt kredittkort for deg. Her gjelder det å finne de kortene som matcher den bruken du har.

For eksempel så vil et gebyrfritt kredittkort være midt i blinken for den som reiser mye utenlands, slik at man kan gjøre gebyrfrie uttak i minibanker. Samtidig har disse kortene gjerne reiseforsikring, noe som naturligvis er greit å ha for en skikkelig globetrotter.

Videre så kan du som kjører mye spare penger på å velge et bensinkort, mens du som reiser mye med fly kanskje vil skaffe deg et kredittkort gjennom det foretrukne flyselskapet ditt.

Her er det bare å sammenligne de ulike tilbyderne av kredittkort på det norske markedet, slik at man finner et kort som passer for ens egen bruk.

Det kan nemlig være mye penger å spare på å velge riktig kredittkort!
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Bruksområder på kredittkort