© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Unngå nettsvindel
Netthandelen vokser for hvert eneste år, og nordmenn legger igjen flere millioner kroner daglig ved å bruke kreditt- og bankkort på nettet. Men hvilket kort skal du velge, hvilke rettigheter har du og hvilke svindeltyper burde du se opp for?

Det eneste tipset vi kan gi deg for å unngå å bli svindlet, er å sjekke troverdigheten til nettbutikken du planlegger å kjøpe fra.

Gjør et søk på nettet og les andres erfaringer, det er den sikreste måten å luke ut svindlere på. For øvrig er det vanskelig å sikre seg mot nettsvindel, men nå skal vi se nærmere på hvorfor du burde bruke et kredittkort til netthandelen.

Hvis uhellet er skjedd
Så burde du ha brukt et kredittkort. Å unngå nettsvindel er for de fleste en grei sak, men dersom du brukte et vanlig bankkort, der pengene har blitt trukket fra bankkontoen din, og du blir svindlet - da kan du i de fleste tilfeller se langt etter pengene.

For det finnes ingen lov som gir deg erstatning dersom du bruker det vanlige bankkortet ditt til handelen.

Bruker du derimot et kredittkort, så vil nok svindleren få kloa i pengene dine, men da er det banken som må dekke tapet.

For ved å bruke et kredittkort til netthandelen unngår du på lang vei nettsvindel, ettersom du da er beskyttet av kredittkjøpsloven. Denne sier blant annet at det er utstederen av kortet som skal dekke tapene kunden blir påført, enten det er snakk om svindel eller konkurser.

Anbefalte nettbutikker

Spygadgets.no: Alt innen GPS sporing
spygadgets.no er spesialist og leverandør innen GPS Tracker
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook