© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Ut på tur, alltid eller aldri sur? Utstyret avgjør.

Turer i skog og mark er toppen av velvære for mange. For andre forbindes det kun med ubehag. Er du ikke er fan av utendørsliv, er sannsynligheten stor for at du har vært ute med dårlig utstyr. Dårlig utstyr gjør deg kald, våt eller ukomfortabel på andre måter og ville ha ødelagt naturopplevelsen til noen hver.

Følelsen du får av godt utstyr gjør naturen innbydende, selv i dårlig vær. Hent inspirasjon i en outdoor-butikk som www.outdoorbrands.se og sørg for å ha disse tingene på plass neste gang du skal gå tur:

Riktig skotøy
Det er ekstremt viktig å være tørr og varm, og hvis du går i ulendt terreng, må du også sørge for å ha skikkelige tur- eller fjellsko med solid ankelstøtte. Nå kan du brøyte deg igjennom steinrøyser, myrer og snøfonner uten å bekymre deg for overtråkk eller å bli våt. 

Varmt og pustende undertøy mot huden
Går du på tur, gjør du kroppen varm, og du svetter. Stopper du da på en fjelltopp med en klissvåt bomullstrøye, vil vinden gjøre deg iskald på null komma niks.

Sørg alltid for å ha ull eller superundertøy av god kvalitet innerst (med mindre det er veldig varmt).

Skal du gå over lengre tid, og spesielt oppover, ta på deg kun ett lag under jakka selv om det føles litt kaldt til å begynne med. Ta en fleece-genser i sekken og ta den på først når du tar pauser eller kommer til topps. 

En god tursekk
I tillegg til klær og sko bør tursekken også ses på som et plagg du bærer inntil kroppen. En god sekk som er godt festet vil derimot klistre seg til ryggen.

Bruk et par minutter før turen på å stramme alle remmer og stropper, spesielt rundt bryst og mage slik at vekten distribueres jevnt og godt.


Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook