© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Utsette betalingen med kredittkort
En av de aller største fordelene med et kredittkort, er at du kan utsette betalingen uten at det koster deg noe ekstra. Hvis man trenger litt ekstra penger til julehandelen, eller at man rett og slett ønsker å komme seg bort på en impulsiv ferie, så vil det være meget gunstig å kunne utsette betalingen med et kredittkort.

Men hvor lenge kan man gjøre det - og behøver det å koste noe?

På generelt grunnlag så koster det ikke noe å utsette betalingen med et kredittkort. Dette forutsetter at man følger de reglene og vilkårene som gjelder for det aktuelle kortet, der antall dager med rentefri betalingsutsettelse vil variere fra kort til kort.

Men på de aller fleste kredittkort i Norge, så kan man utsette betalingen med 45 til 50 dager uten at man må betale noe ekstra for det.

I praksis betyr det at rentene først begynner å løpe når den rentefrie nedbetalingsperioden er over. Du kan bruke kortet så mye du vil før dette, og tilbakebetale pengene med god samvittighet etter halvannen måned.

De fleste kredittkort har ingen bruksgebyrer, og derfor kan man si at det er helt gratis å bruke kredittkortet. Men det er viktig å tilbakebetale de pengene man har brukt før den rentefrie nedbetalingsperioden er over. For når renten først begynner å løpe, så blir det gjerne dyrt.

Sjekk også prosjektinternett.com

Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Utsette betalingen med kredittkort