© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Velg riktig seng, betal smart med riktig kort – sov godt
Mange nordmenn elsker å gjøre et godt kjøp, uansett om det handler om å kjøpe på tilbud, bruke riktig kredittkort eller gjøre ukehandlingen i lavprisbutikk. Noen skulle sikkert si at du til og med sover bedre når du vet at du har gjort et skikkelig godt kjøp. Samtidig hjelper deg jo definitivt med en seng av god kvalitet, og du kan gjøre gode sengekjøp på nett.

Gjør godt forarbeid før du velger seng
Noen typer møbler er relativt enkle å kjøpe inn, det er for eksempel ingen som klager over at kjøkkenbordet er for høyt, for lavt eller for hardt. Så lenge det er praktisk og funksjonelt, så er det egentlig de estetiske faktorene som er avgjørende.

Å kjøpe seng er litt mer komplisert, da du må ta høyde for en rekke individuelle faktorer. Nettforhandlere som https://www.bedrenaetter.no/ har gode oversiktikter og personlig rådgiving, noen hovedpunkter å følge med på er:

  • Hvilken fasthet er riktig for deg? Å velge en for hard seng kan gå ut over søvnkvaliteten, men en for myk seng er heller ikke bra. Anbefalt fasthet følger vanligvis vekt, men det er også greit å ta høyde for faktorer som soveposisjon og egne preferanser.

  • Mange nordmenn velger såkalt kontinentalseng, som består av en rammemadrass, en fjærmadrass og en overmadrass. Denne modellen har flere fordeler, blant annet er sengene litt høyere enn andre alternativer.

  • Husk også på materialvalg. Overmadrassen er et godt eksempel på en del der materialet har mye å si, med tanke på ventilasjon og fuktighetstransport.

Litt ekstra forarbeid kan ha stor betydning for søvnkvaliteten i årene som kommer.

Smart betaling eller finansiering
Å kjøpe seng på nett er selvfølgelig ikke noe annerledes enn annen netthandel, og de aller fleste nordmenn har full kontroll over både selve kjøpsprosessen og tilgjengelige betalingsalternativer. En ny seng er likevel en litt større investering, som sannsynligvis vil være den største posten på kredittkortregningen måneden du kjøper den.

Med dagens lave renter er det kanskje ikke så mye å spare eller tjene på å benytte seg av rentefri periode på kredittkortet, men det kan likevel være greit å få med seg den hvis du betaler med kredittkort.

God timing kan medføre at du får en ekstra måned før sengen kommer med på regningen, og det er selvfølgelig bra for likviditeten. Et annet alternativ er finansiering – sjekk hva forhandleren tilbyr av nedbetaling eller utsettelse hvis det er aktuelt.

Få fullt utbytte av investeringen din
Å kjøpe en god seng er uten tvil en investering i egen søvnkvalitet, helse og velvære.

Samtidig er det mange andre faktorer som påvirker søvnkvaliteten, og det er greit å ha et forhold til disse områdene også.

Myndighetene har mye god informasjon om søvnkvalitet, og i stort er de mange råd som dreier seg om kosthold, aktivitet, skjermbruk, koffein og andre faktorer som de aller fleste sannsynligvis allerede har et forhold til. Selv små livsstilsendringer kan ha stor betydning for søvnkvalitet, så ta veldig gjerne en ny titt på dette aspektet ved søvnen din.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook